De ce sa ne vizitezi?


Vederea încețoșată

Vederea încețoșată este o problemă comună a ochilor care poate varia în severitate și poate apărea din diferite motive. Această tulburare se manifestă prin dificultatea de a vedea clar și precis obiectele din jurul nostru.Echipa noastră de specialiști în ochi este aici pentru a-ți oferi ajutorul necesar. Folosind tehnologie de ultimă generație și aparatură computerizată, putem evalua cu precizie starea ochilor tăi.


Migrene

Migrenele pot fi cauzate de o varietate de factori, cum ar fi schimbările de dioptrii, tensiunea oculară, sau poate chiar să fie simptome ale unor afecțiuni mai grave. Un examen oftalmologic profesionist este esențial pentru a determina cauza exactă și pentru a dezvolta un plan de tratament corespunzător.


Oboseală la citit

Oboseala la citit este o problemă comună, iar dioptriile necorectate pot fi unul dintre factorii principali care contribuie la acest disconfort. Atunci când ochii noștri nu văd clar textul, eforturile depuse pentru a încerca să citim corect pot duce la oboseală rapidă, ceea ce poate face cititul să devină o experiență neplăcută și frustrantă

Calitatea pe primul loc

Poți conta pe noi în fiecare etapă a procesului. Vom fi alături de tine, răspunzând la orice întrebare și oferindu-ți îndrumare pentru a face cea mai buna alegere pentru noii tai ochelari de vedere.

Aparatura Computerizata

Consultația specializată, realizată cu tehnologie de vârf și echipament computerizat de ultimă generație, asigură determinarea exactă a dioptriilor necesare și include recomandarea ochelarilor potriviți pentru tine.

Gama larga de produse

Ne bucurăm să îți punem la dispoziție o varietate generoasă de produse, de la ochelari de corectie, lentile de contact, ochelari de soare și accesorii de cea mai bună calitate.

Cum functioneaza?

Facem o programare

Felicitări pentru alegerea ta de a beneficia de un consult optometric! Este o decizie inteligentă să îți verifici ochii în fiecare an, mai ales când te poți bucura de acest serviciu gratuit la Kristall Optic.
Primul pas constă în simpla programare a consultului, ce poate fi făcută în doar câteva secunde, fie că suni la numarul de telefon sau te programezi online la orice ora. Beneficiile acestei decizii îți vor îmbunătăți viața pe termen lung.

Va facem un consult gratuit

La Kristall Optic, descoperi experiența unei verificări a acuității vizuale realizată de specialiști, totul gratuit. Utilizăm tehnologie de vârf, cu masuratori automate computerizate, oferindu-ți servicii de top cu ajutorul autorefractometrului. Profesionalismul și expertiza echipelor noastre ne definesc și ne recomandă în lumea optometriei. Aici, întotdeauna avem timp pentru tine sau cei dragi, si oferim soluții personalizate pentru oricare dintre nevoile tale.

Va bucurati de o vedere perfecta

După determinarea dioptriilor în magazinul nostru sau dacă vii cu o rețetă de la alt specialist, echipa noastră de experți te va ghida în alegerea celor mai potriviți ochelari. Vom lua în considerare fizionomia ta, stilul personal și personalitatea ta pentru a găsi rama sau ochelarii de soare perfecti, care să se adapteze la nevoile tale. Cu ochelarii potriviți, vei putea să te bucuri de fiecare moment al zilei înconjurat de claritate și stil.

Aboneaza-te acum la newsletter si vei primi un discount de 15% la ochelarii alesi!