Despre noi ...

despre Kristall Optic

Ne mândrim cu patru magazine

În trei orașe din județul Suceava

         Site-ul lanțului de magazine Kristall Optic a fost creat pentru a veni în ajutorul celor care au nevoie de servicii oftalmologice de calitate.
Fie ca doriți să efectuați un consult oftalmologic complet sau aveți nevoie de o pereche nouă de ochelari, magazinele Kristall Optic vă stau la dispoziție cu o gamă variată de produse.

          În magazinele noastre puteți găsi rame de ochelari din plastic, metal sau titan pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.
Kristall Optic comercializează toata gama de lentile existente pe piața românească din care amintim: lentile monofocale, bifocale, progresive, heliomate etc..
Alături de personal calificat și aparatură computerizată de consult vă stăm la dispozție și încercăm să răspundem promp necesităților dumneavostră.

          Chiar dacă nu sunteți purtător de ochelari în magazinele noastre găsiți o gamă bogată de ochelari de soare și lentile de contact cosmetice cu ajutorul cărora puteți obține imaginea pe care o doriți. Deasemenea vă punem la dispoziție orice accesorii pentru ochelarii dumenavoastră.

  a fost înființată în anul 2013, având ca obiect de activitate promovarea si comercializarea produselor optice, respectiv:

Ochelari de vedere
Ochelari de soare
Rame pentru ochelari
Lentile dioptrice
Lentile de contact
Lentile cosmetice
Accesorii
Montaj ochelari
Prescripții de rețete ochelari
Consultații oftalmologice

          Pe lângă execuții complete de ochelari de vedere, în fiecare magazin de optică medicală oferim servicii de optometrie (stabilirea dioptriilor) gratuite și consultanță profesionistă pentru alegerea ramelor pentru ochelari și a lentilelor potrivite.

          Conceptul nostru este “prețuri MINIME, calitate MAXIMĂ”, iar clientul este cea mai importantă preocupare a noastră, așa că ne bucurăm pentru fiecare client mulțumit!